Gemakkelijk differentiëren in de klas

Gemakkelijk differentiëren met i3LEARNHUB in de klas

Gemakkelijk differentiëren met i3LEARNHUB

LEON - Permanente vorming of nascholing @Thomas More

Kenniscentrum Onderwijs LEON biedt opleidingen aan voor leerkrachten. Op woensdag 26 april is er een sessie 'Gemakkelijk differentiëren met i3LEARNHUB' als tool. Inschrijven is nog mogelijk: 55 EUR voor 3u nascholing. Je kan meewerken met de lesgever, zelf je eigen les uitwerken, netwerken met andere leerkrachten, ... een leerrijke dag dus! Aarzel niet en schrijf hier in!

LEON is het kenniscentrum van de lerarenopleidingen van Thomas More Mechelen dat, naast nascholingen en professionaliseringstrajecten voor leerkrachten en directies (individueel of in teamverband), ook de praktijkcoördinatie (stages) en alle vormen van dienstverlening van en met het werkveld groepeert.

LEON nascholing organiseert professionaliseringstrajecten (individiuele of teamgerichte nascholingssessies), postgraduaten en andere vervolgopleidingen voor afgestudeerden uit de lerarenopleidingen. De nascholingssessies staan open voor alle actoren, actief in het onderwijsveld.LEON - Nascholing en professionalisering in Onderwijs @Thomas More

Op elk moment bijscholen om i3LEARNHUB nog beter te kunnen gebruiken? Dat kan! Via je ICT-Coördinator of je Directie vraag je een sessie aan die je op je school kan volgen. De training wordt op maat gegeven voor een groep leerkrachten, tijdens of na de schooluren, of op een pedagogische studiedag. Knoppentraining, didactische training, i3LIGHTHOUSE-training, gedifferentiëerd i3LEARNHUB leren inzetten, ... Meer info voor een training-op-maat kan je steeds bekomen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kan ook altijd terecht @ Thomas More Mechelen om je individueel bij te scholen. Op onderstaande link kan je de verschillende sessies bekijken en je inschrijven:

Alle lessen worden steeds door iemand van het gecertifiëerd i3Trainingscenter gegeven.

Gemakkelijk differentiëren met i3LEARNHUB als tool