i3LEARNHUB Leermiddelen op KlasCement

Wist-je-datje

Je kan i3LEARNHUB ook vinden op het Leermiddelennetwerk KlasCement. Tik als zoekwoord 'i3LEARNHUB' in en er komen reeds een 70-tal interactieve lessen en apps tevoorschijn.

Aanmelden op KlasCement is gratis. Maak een account aan en probeer het even uit. Je zal zien hoeveel rendement jij er als klasleerkracht kan uithalen. Alle leermiddelen kun je gemakkelijk doorzoeken op onderwerp, vak of onderwijsniveau.

Laat je inspireren via de i3LEARNHUB Leermiddelen op KlasCement

KlasCement is het gratis platform waar leerkrachten elkaar inspireren door lesmateriaal te delen, voor leerlingen van alle leeftijden.

In december reikte i3-Technologies een prijs uit aan het 100.000ste lid van KlasCement. Mevrouw Joke Van Delm kan nu aan de slag met een set iMO-LEARN's in haar klas. Bekijk hieronder enkele foto’s.

Een reportage uit haar klas kan je binnenkort op deze website lezen.

Meer weten over iMO-LEARN?

iMO-LEARN combineert leren en bewegen, waardoor kinderen intenser leren en hun creativiteit ontplooien. Rust je de zitjes uit met de speciaal daarvoor gemaakte bewegingssensor, dan koppel je hem eenvoudig aan de i3LEARNHUB online software. Het resultaat: een leersysteem via digibord software, dat direct feedback geeft aan leerling en leerkracht. Klik hier voor meer informatie!

www.i3-technologies.com