Interactief gebruik van iMO-LEARN met de nieuwe Quiz Tool

iMO-LEARN Quick Quiz

Hoe start je een Quick Quiz in 1-2-3?

De iMO-LEARN quiz tool werd nu volledig geïntegreerd in i3LEARNHUB. Kies het aantal antwoorden en selecteer vervolgens de iMO-LEARN symbolen om gebruik te maken van iMO-LEARN.

Maak interactief gebruik van iMO-LEARN
met onze nieuwe quiz tool!

1. Klik op de knop ‘Samenwerken’:

2. Klik op ‘Quick Quiz’:

3. Selecteer het aantal antwoorden, kies voor de iMO-LEARN symbolen en klik op 'Creëer':

Meer weten over iMO-LEARN?

iMO-LEARN combineert leren en bewegen, waardoor kinderen intenser leren en hun creativiteit ontplooien. Rust je de zitjes uit met de speciaal daarvoor gemaakte bewegingssensor, dan koppel je hem eenvoudig aan de i3LEARNHUB online software. Het resultaat: een leersysteem via digibord software, dat direct feedback geeft aan leerling en leerkracht. Klik hier voor meer informatie!

Of zoek in de i3Community naar ‘iMO-LEARN’. Klik hiervoor op het i3-logo in de werkbalk en klik vervolgens op ‘Open’. Om de lessen makkelijk terug te vinden, typ je het woord ‘iMO-LEARN’ in het zoekveld rechts bovenaan en druk dan op ‘Enter’:

www.i3-technologies.com